Hvor øl er mere end bare øl

SKAAL er en af Danmarks mest ambitiøse ølbarer og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fantastiske øl-univers. 

Ambitionen på SKAAL er at dele oplevelserne om det gode øl, og lade vores gæster opleve alt hvad øllet har at byde på. Uanset om du i forvejen kender til forskellen på under- eller overgæret øl, eller om du er ny i øllets verden – så er vi klar til at byde på alt det gode øl, der brygges med stor lidenskab, verden over. Med vores mere end 20 forskellige haner, og endnu mere fra flaske, kan du altid forvente nye og spænde øloplevelser på SKAAL.  

Det er på SKAAL altid muligt at prøvesmage en af vores mange skiftende øl fra fad, så du dermed har muligheden for at finde din nye favorit. 
Selv hvis du ikke er til øl, er der stadig muligheder for at nyde godt af den gode stemning, som SKAAL er garant for. Med vores lækre retter på menukortet, og skønne cocktails på drinkskortet, går du ikke forgæves – selv hvis det ikke er øllet der lokker. Vi server altid gerne øl der passer til retterne, så spørg endelig, hvis du mangler en øl-anbefaling! 

SKAAL er placeret i hjertet af Sønderborg, så det er et oplagt sted for jeres fyraftensøl, middagen med venner eller en god kop kaffe ude foran! 

Velkommen på SKAAL!

SKAAL Sønderborg
2021