Professionel ølsmagning på SKAAL med Jens Ungstrup

Ølsmagning på SKAAL i København

Book en ølsmagning på SKAAL i København herunder eller giv en ølsmagning i gave med et af vores gavekort. Læs mere om gavekort til SKAAL her

Social ølsmagning med vennerne

Pris pr. pers. 165 kr. (Fire øl)
Fra 2-15 personer

Tag dine venner med til Social ølsmagning på SKAAL i København. I vil få serveret fire eller fem lækre specialøl, som I kan nyde, mens en af vores kyndige medarbejdere guider jer igennem smage, øltyper og meget mere. Til disse arrangementer er der muligvis også andre der har tilmeldt sig, og I bliver derfor sat sammen med andre øl interesseret gæster til ølsmagningen.

Sociale ølsmagninger på SKAAL afholdes følgende dage og skal bestilles online (har du fået et gavekort til en social ølsmagning, skal du reservere plads her og medbringe dit gavekort).

Mandag til Onsdag: kl 16.30-18.00
Torsdag: kl 17.00-18.30
Fredag: kl 14.30-16.00
Lørdag: kl 17.00-18.30

Reservér social ølsmagning

Ølsmagning for grupper

Pris pr. pers. 215 kr.
Fra 8 personer

Hvis er selskaber på mellem 8 og 15 personer og gerne vil prøve en ølsmagning, så kan vi også hjælpe med det.

I vil få serveret 5 lækre specialøl og ølsnacks, som I kan nyde, mens en af vores kyndige medarbejder guider jer igennem smage, bryggeproces og meget mere. Til disse arrangementer er der muligvis også andre der har tilmeldt sig, og I bliver derfor sat sammen med andre øl interesseret gæster til ølsmagningen. Varighed ca. 1,5 time.

Denne ølsmagning skal bookes forud, og bestilling sker via formularen herunder.

book ølsmagning for grupper

Ølsmagning & SKAAL Burger

Pris pr. pers. 275 kr.
Fra 8 personer

Hvis er selskaber på min. 8 personer kan i benytte dette tilbud, som inkluderer en ølsmagning med 4 øl og efterfølgende mad. Maden består af vores egen hjemmelavede burger – SKAAL Burger – med sprøde fritter og dip efter eget valg. Ønsker man ikke burger kan man i stedet bestille vores lækre smørrebrød – der er to stykker til hver person inkluderet i tilbuddet ( smørrebrød sælges kun frem til kl. 17.00). 

book ølsmagning & burger

Ekspert-ølsmagning med Jens Ungstrup

Pris pr. pers. 295 kr.
Fra 8 personer

SKAAL tilbyder en professionel ølsmagning afholdt af ølekspert og foredragsholder Jens Ungstrup. Jens vil guide jeres selskab igennem et spændende udvalg af specialøl og kommer bl.a. ind på bryggeproces, historie og smagsnuancer, mens i nyder 5 forskellige øl som Jens har udvalgt til ølsmagningen.

Ølsmagningerne kan være fra min. 8 personer og skal forudbestilles via formularen herunder. Varighed er ca. 2 timer.

book ekspert ølsmagning