Reservér bord

Ønsker du at besøge SKAAL, skal du blot kigge forbi. Vil du og dit selskab være garanteret et bord på en specifik dato, er det dog en god idé at reservere et bord (Bemærk, at vi ikke reserverer borde udenfor)

Ved reservationer uden spisning skal I ankomme senest kl. 00.00.

Ved reservationer på over 8 personer til spisning skal I forudbestille jeres valg af menu. Du kan reservere bord ved at udfylde formularen nedenfor eller ved at ringe til os på +45 31737309

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på ølsmagning, privatearrangementer eller andet, kan I kontakte os under fanen “selskaber” eller ringe til os på overstående nummer. 

 

Reservér bord 

Praktisk info:

  • Vi gør opmærksom på, at I har bordet i 2 timer fra reservationstidspunktet.
  • Hvis I ønsker, at reservationen skal være gældende i længere tid, bedes I kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme det.
  • Vi tager forbehold for stille dage, og I vil naturligvis ikke blive rykket fra bordet, hvis det ikke er reserveret til anden side efter.
  • Vi gør opmærksom på, at ønsker om specifik placering ikke kan garanteres, men vil blive forsøgt opfyldt, så vidt dette er muligt.
  • Såfremt at selskabet ikke er på baren senest 30 minutter efter reservationstidspunktet, forbeholder vi os retten til at give bordet til andre gæster. 

Vi skifter hele tiden vores øl på hanerne ud, så det altid er muligt at smage noget nyt. Du kan se SKAAL’s udvalg af fadøl live her.