ØL ER VORES LIDENSKAB

SKAAL er en af Københavns største ølbarer og øl er vores lidenskab!

Vores ambition er at dele alt det gode øl, der brygges med lidenskab over hele verden, med vores gæster. Derfor finder du også et af de største udvalg af øl i København på SKAAL – nemlig 48 spændende øl fra fad og flere end 60 forskellige øl på flaske.

SKAAL’s fornemmeste opgave er, at give vores gæster en god øloplevelse, og derfor er det altid muligt at prøvesmage en af vores mange øl fra fad, inden man vælger sin næste favorit.

Reservér bord

Som supplement til det store øludvalg tilbyder SKAAL et lækkert menukort med salater, snacks, burgere, og i frokosten dansk smørrebrød, som serveres med særligt udvalgte øl der passer til det valgte smørrebrød.

SKAAL er placeret i hjertet af København lige ved Kultorvet, få hundrede meter fra Nørreport station. SKAAL’s gæster kan derfor nyde deres øl ved en af Københavns mest ikoniske pladser. Kultorvet er åbent fra april til oktober, og selvom SKAAL er en ølbar kan du nyde alt fra et godt glas vin, en frisk Gin & Tonic, en Tapcocktail eller en rigtig god kop kaffe.

Tap takeover
2020