Vinterferie på SKAAL

Ses vi i vinterferien? 😊👍

SKAAL holder åbnet mandag til søndag fra kl. 11.30, og vi har masser at byde på!

 

NÅR SULTEN MELDER SIG🍔 
…kan du forkæle dine smagsløg med vores saftige cheeseburger, sprøde steaksalat og ikke mindst mega lækre smørrebrød! Vi står klar i køkkenet med både frokost, middag og snacks (hvis du bare skal have en lille en).

Se SKAAL's menukort her

 

NÅR DU BLIVER TØRSTIG 🍺
…finder du blandt vores 48 spændende fadøl, to øl som er særligt udvalgte til denne kolde tid, hvor vi trænger til at få varmen! Kom ind og nyd "Pacific Winter" fra svenske NKB og "Vinter" fra Herslev Bryghus.

Se SKAAL's fadøludvalg live her

 

NÅR DU VIL QUIZZE 🏆
… og samtidig vil ha' det sjovt med vennerne, kan du deltage i vores quiz tirsdag kl. 19.00. Quizzens omdrejningspunkt er øl (surprise!), og der vil være nogle gode præmier, som vinderne kan hygge sig med efterfølgende!

Læs mere om SKAAL's quiz her

 

NÅR DU VIL VIDE MERE OM ØL🤔🍺
…giver vi dig mulighed for at udvide din ølhorisont onsdag til lørdag, hvor vores dygtige beertenders afholder sociale ølsmagninger. Du smager dig gennem 4 øl, får en masse spændende ny vinden, møder andre ølinteresserede og betaler kun 150 kr. for det. Det er vist værd at prøve!

Læs mere om SKAAL's ølsmagninger her 

 

NÅR DU VIL PÅ VALENTINES DATE ❤️

... giver vi dig og din udkårende mulighed for, at nyde en skøn aften i hinandens selskab. For 200 kr. sørger vi for en 2-retters menu med tilhørende øl (du sparer 50 kr. i forhold til normalprisen). Menuen består af Fish 'n' Chips, Chokolademousse og en Rodenbach Character brygget med kirsebær, hindbær og tranebær. Tilbuddet gælder torsdag til lørdag - Velbekomme!

Bestil bord på SKAAL her

 

Vi glæder os til at se dig!
SKAAL
🍻For det gode øl

Tid og sted: